Kayseri - Hüma Tüp Bebek Merkezi
×
TR
EN
RU
AR
Libyalı Çiftin İkinci Bebek Özlemi, Kayseri'de Son Buldu
Libyalı ailenin ikinci çocuk özlemi, Kayseri’de gördükleri tüp bebek tedavisi sonrası aldıkları mutlu haberle sona erdi.

Libya’da yaşayan Velid Ali Şerif (38) ve Hibe Şuheyvhidi (30) çifti çocuk sahibi olabilmek için geçen Kasım ayında Kayseri’ye geldi. 
Hüma Tüp Bebek Merkezi’ne başvuran çift, 2 yaşındaki kızlarına da tüp bebek yöntemiyle sahip olduklarını anlattı. Doç. Dr. Şeyma Fenercioğlu tarafından muayene edilen Hibe Şuheyvhidi'ye kontroller sonrası tüp bebek tedavisi uygulanmasına karar verildi. Velid Ali Şerif ve Hibe Şuheyvhidi, 5 yıllık evliliklerinin ikinci bebek haberini önceki gün aldı. Çift, Hüma Tüp Bebek Merkezi’nden aldıkları hizmetle tedavilerini farklı bir ülkede yaptırmanın zorluğunu yaşamadıklarını söyledi. Bebek haberini öğrenince duygulandıklarını anlatan Velid Ali Şerif ve eşi Hibe Şuheyvhidi, “Tavsiye üzerine Kayseri’ye geldik. Yabancı olmamıza rağmen tüp bebek merkezinin yönlendirmeleri sayesinde burada hiç zorlanmadık. İkinci çocuğumuzu kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz. Çok mutluyuz.” dedi.

Hüma Hastanesi Direktörü Feride Hande Gemici de "Kilometrelerce uzaktan umutlarını bize sunan çiftimize yeni bir bebek haberi verip onları ülkelerine mutlu bir şekilde uğurlamaktan son derece mutluyuz. Sağlık turizminin giderek geliştiği ülkemizde Türk ailelerin yanı sıra yurt dışından gelen hastalarımızın tedavilerinde de hizmet kalitemizi en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
Logo
E-BÜLTENE KAYIT OLUN
KAYIT OL !
Web sitemizde yer alan bilgiler Hüma Tüp Bebek tarafından oluşturulmuştur. Bu bilgiler tedavi edici amaç taşımamaktadır.
Web Tasarım_Medyatör